The Rock Station opende in 2012 haar deuren en ging van start met de gelijknamige muziekschool “Stichting The Rock Station”. Al snel kwamen daar meer artiesten, verenigingen en andere partijen bij waardoor de locatie is uitgegroeid tot hét creatieve broeinest in Reuver.

 

Muziek:

De muziekschool is uitgegroeid tot de grootste muziekschool in de regio Reuver en biedt vele disciplines aan. Denk daarbij o.a. aan zang, gitaar, basgitaar, drums, keyboard, piano, trompet, klarinet, saxofoon, hobo, trombone, tuba, dwarsfluit, melodisch slagwerk etc.

Er is een eigen HQ studio waar reeds veelbelovende producties zijn opgenomen, deze studio is tevens te huur als oefenruimte. Verder is er een knus poppodium waar regelmatig bands optreden en DJ avonden worden georganiseerd. Ook zijn er regelmatig voorspeeldagen voor de leerlingen van o.a. de muziekschool.

Er is meer dan voldoende ervaring in huis op het gebied van (tour/stage)management, bandcoaching, band merchandise, logistiek en opslag voor toerende artiesten etc. Vrijwel alle “crew” barst van de live ervaring die ze hebben opgedaan tijdens Europese en/of wereld tournees, velen touren nog steeds.

Het voorlopig laatste wapenfeit is de unieke samenwerking tussen BC Broekhin Jenaplan Reuver en Stichting The Rock Station. De leerlingen van BC Broekhin komen naar The Rock Station toe en mogen daar kiezen uit een aantal disciplines waaronder zang, keys, (bas)gitaar, drums en dans. Dit concept is nieuw en iedereen is razend enthousiast. Volg de laatste ontwikkelingen op Facebook (www.facebook.com/therockstation.eu/) of op deze website.

 

Dans:

Er zijn 2 dansscholen actief binnen The Rock Station. Nicky’s Dance Studio en Dansstudio Dancy geven les in verschillende stijlen waaronder Zumba Fitness, Streetdance Hiphop, Pound (uniek in NL) en nog veel meer. Check it out:

www.nickysdancestudio.nl

www.dansstudiodancy.nl

 

Theater:

Met grote regelmaat hebben we PUUR Theater Reuver te gast. PUUR Theater is een theatergroep voor de jeugd tussen 7 en 23 jaar in de omgeving van Reuver. En zoals de naam al aangeeft bieden ze diverse disciplines binnen het theatervak. Naast grote toneelproducties verzorgen ze het hele jaar door ook kleinere optredens binnen de gemeente en is er ruimte voor improvisatie, ontdekking, dans, zang of zelfs acrobatiek.

www.puurtheaterreuver.nl

 

Dagbesteding:

Sinds 2018 is Spoor-10 actief in het pand van The Rock Station. Spoor-10 biedt ondersteuning op Maat, dit perron heeft als doel kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een psychische en/of verstandelijke beperking die een ondersteuningsvraag hebben, te (re)activeren. Muziek is hierbij het middel. De activiteiten worden zowel individueel als in groepsverband aangeboden.

www.spoor-10.nl

 

Tattoo Studio:

The Ink Station is vanaf maart 2017 actief in The Rock Station en staat garant voor zeer goede kwaliteit tattoo’s. Nieuwsgierig ? Check it out:

www.theinkstation.nl

 

Zakelijk:

The Rock Station is een unieke locatie en mede daardoor in trek voor bedrijfspresentaties, vergaderingen, teambuilding workshops en/of feesten en partijen. Weg uit de vaak saaie vergaderruimtes of afgeleefde party rooms, kom naar The Rock Station voor een unieke beleving. We leveren maatwerk en bijna niets is te gek, vraag naar de mogelijkheden.

The Rock Station is gevestigd in een karakteristiek en monumentaal pand gelegen midden in het centrum van het gezellige Reuver. Op een steenworp afstand vind je het station, bushalte, bars, restaurants, bioscoop en winkels. Verder is er bij het pand voldoende parkeergelegenheid voor zowel auto’s als (brom)fietsen.

 

Is jouw vereniging op zoek naar een mooie repetitieruimte, ben je als creatieve ZZP-er op zoek naar een (kantoor)ruimte, heb je gewoon af en toe een ruimte nodig voor bijv. een expositie, neem dan gerust contact met ons op !

Contact Us