The Rock Station is the place to be voor de muzikant. Met de grootste muziekschool in de regio Reuver, een eigen HQ studio waar reeds veelbelovende producties zijn opgenomen, een eigen pop-podium waar regelmatig bands optreden, bandcoaching, (tour)management, workshops, band merchandise, verhuur van repetitieruimte, logistiek …. teveel om op te noemen. Allemaal onder 1 dak, en dat is best uniek te noemen!

Naast dat alles bestaat er ook de mogelijkheid om bij The Rock Station ruimte te huren voor bijvoorbeeld (bedrijfs)feesten, presentaties, een teambuildingsdag etc. Van het louter en alleen huren van een ruimte tot en met een compleet door ons verzorgde dag / avond incl. catering, DJ en / of live muziek, het kan allemaal.

The Rock Station is een particulier initiatief dat werkt zonder subsidies. Het beleid is zeer laagdrempelig en er heerst een gastvrije, knusse maar vooral relaxte sfeer waardoor iedereen, van beginner tot professional, zich er snel thuis zal voelen.

The Rock Station is gevestigd in een karakteristiek en monumentaal pand gelegen midden in het centrum van het gezellige Reuver. Op een steenworp afstand vind je het station, bushalte, bars, restaurants, bioscoop en winkels. Verder is er bij het pand voldoende parkeergelegenheid voor zowel auto’s als (brom)fietsen.

Ben je in de buurt, kom dan vooral even een kijkje nemen. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op !

Contact Us