Social Media

Facebook Posts

4 weken geleden

The Rock Station
Bekijk op Facebook

4 weken geleden

The Rock Station

Dave en Bart + band gaan zo soundchecken, deuren open om 20.30 uur en dannnnn .... rock 'n roll !!

#davevermeulen
#reuverrocks
#youreinvited
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

1 maand geleden

The Rock Station
Bekijk op Facebook

1 maand geleden

The Rock Station

*** DAVE VERMEULEN + band LIVE @ THE ROCK STATION ***

Dave Vermeulen is bekend van zijn deelname aan The Voice of Holland waar hij tweede werd achter winnares Maan. Hij is momenteel op tour met zijn "learn to fly EP release tour" waar hij samen met zijn band in een intieme setting de mooiste liedjes voor jullie gaat spelen.

Soms heb je van die concerten waar je gewoon bij móet zijn. De entree is gratis, doors gaan open om 20:30 uur, kom gezellig even kijken én genieten van Dave Vermeulen + band *** LIVE ***.

www.youtube.com/watch?v=vpgUVKpPIEs

www.youtube.com/watch?v=Jj3OEjYnxPI

www.youtube.com/watch?v=Pg9ugtOb09g

Korte bio:

Dave begon zijn carrière met zijn eigen band Voltage in 2011 en had zijn eerste doorbraak bij het grote publiek tijdens zijn avontuur bij The Voice Of Holland 2015, waar hij uiteindelijk tweede werd.
Twee eigen clubtours, grote festivals als de Zwarte Cross, Paaspop, spelen tijdens het na programma van zijn eigen helden Status Quo in de HMH kwamen allemaal voorbij.

Op zijn eerste solo EP ‘Learn To Fly’ laat Dave een andere kant van hemzelf horen. Met invloedrijke Americana en een vleug country laat hij horen waar échte muziek om draait! Met zijn akoestische gitaar en begeleiding van band waar de pedalsteel niet aan mag ontbreken, neemt hij je mee in wat hij tot nu toe heeft meegemaakt en hem inspireerde in zijn korte maar stormachtige carrière.
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

1 maand geleden

The Rock Station

Test je kennis over politiek, pop-culture en onze regio. Kom ook naar de enige echte PubQuiz @ The Rock Station, wel zo gezellig, tot dan !

Check de video van Tweede Kamerlid Rens Raemakers, tevens Quiz Master van de avond:

www.facebook.com/SamenVerderBeesel/videos/544257989336465/?t=0

#samenverderbeesel
#therockstation
#gewoonsamenHeb jij de poster al zien hangen? Block the date: vrijdag 19 oktober Pub Quiz voor Jong en (een beetje) Oud!
... MeerMinder

Bekijk op Facebook