Social Media

Facebook Posts

3 dagen geleden

The Rock Station

Finally! Another Rock 'n Metal Night @ The Rock Station Reuver. Een gezellige avond met de lekkerste rock, de vetste metal en alles wat daar tussenin ligt! De drank staat koud, de entree (vanaf 20.00 uur) is gratis....so be there! 🙂 ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

2 weken geleden

The Rock Station

Wordt hoog tijd dat we Net Oet Bèd ook mét publiek live kunnen bewonderen @ The Rock Station :-).

#netoetbèd

Net Oet Bèd
Zomaar op een doordeweekse zondag. Discorepetitie! Net zoals in het echt met al die lampen enzo, maar dan zammazegge zonder publiek. Gezellig bij The Rock Station zo wie immer.
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

1 maand geleden

The Rock Station

METAL leeft voort op The Rock Station:
2 nieuwe producties vers van de pers:

bit.ly/2HtGiIq (nieuwe track/ clip Trillium/ Amanda Somerville/ Sander Gommans)

youtu.be/MCjBWtwj26A (nieuwe track/ clip Phantom Elite Band/ Sander Gommans

Pre-order Trillium:
radi.al/TrilliumTectonic

Pre-order Phantom Elite:
nuppel.com/product/phantom-elite-music-bundle-pre-order-wasteland-hdk-serenades-of-the-netherworl...

Dank voor de support!Subscribe To Be Alerted When We Add New Videos - radi.al/SubscribeFrontiers | From the album TECTONIC. Get your copy NOW: radi.al/TrilliumTecto...
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

1 maand geleden

The Rock Station

Gefeliciteerd allemaal !!!

Bericht gedeeld van Philharmonisch Gezelschap Reuver:

Terugblik Muzikaal Jeugd Treffen 2018
Afgelopen weekend vond het 44e Muzikaal Jeugd Treffen plaats in zalencentrum de schakel in Reuver.Twee dagen lang werd er in opperste concentratie gemusiceerd in de strijd om het eremetaal. Onder toeziend oog én luisterend oor van de deskundige jury bestaande uit Frans Hendrikx voor de blazers en Paul Bouten voor het slagwerk maakten de diverse deelnemers hun opwachting op het podium in de Schakel.
En wat werden er prachtige resultaten neergezet! Langs deze weg feliciteren wij alle deelnemers van harte met hun prachtige prestatie! Chapeau!

Verder feliciteren wij in het bijzonder Noah Vullings, Brian Verstegen en Sjoerd Dings, die alle drie met maar liefst 52 punten deze editie van het MJT op hun naam wisten te schrijven in de categorie slagwerk! Proficiat heren!

In de categorie blazers is Evelien Simons op dwarsfluit de grote winnaar. Zij speelde maar liefst 55,5 punten bij elkaar! Fantastisch en gefeliciteerd!

We kijken terug op een geslaagde en druk bezochte editie van het Muzikaal Jeugd Treffen. Langs deze weg bedanken wij iedereen die is komen kijken naar de deelnemers.

Namens de deelnemende harmonieën en fanfares,

Philharmonisch Gezelschap Reuver Harmonie Beesel, Harmonie Kunst na Arbeid Belfeld, Koninklijke Harmonie St. Cecilia Tegelen, Harmonie Sempre Avanti Tegelen, Fanfare St. Aldegondis Maasbree, Koninklijke Fanfare Maasoever Kessel, Fanfare Eendracht Baarlo

Foto's van de zaterdag zijn te vinden hier op facebook en op onze website. Foto's van de zondag zijn te vinden via deze link:

www.flickr.com/gp/151857062@N07/3gbw41

Foto's: Frank Stevens

Uitslagen zijn eveneens te vinden op onze website.

#philharmonischgezelschapreuver
#mjt2018
#frankstevens
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

1 maand geleden

The Rock Station

Van harte gefeliciteerd allemaal !!!

#harmoniebeesel
#mjt2018Onze jeugdleden hebben een geweldige prestatie geleverd op het MJT afgelopen weekend. Op de foto staan Bo Peeters (49,5 punt) 1e prijs in de derde afdeling en Audrey Simons (49 punten ) tweede prijs in de derde afdeling.
Verder hebben Gwanny Gallardo in de derde afdeling 47 punten en Stan Nizet in de tweede afdeling 47 punten behaald. Super goede resultaten voor iedereen en namens Harmonie Beesel van harte proficiat.
... MeerMinder

Bekijk op Facebook